Herkese Kolay gelsin.Bu forum meslektaşlarımıza destek amaçlı kurulmuştur,herhangi bir çıkarımız yada reklam desteğimiz yoktur.500 küsür üyeyi geçtik,lakin herkes bulduğu bios vb. dosyayı indirip gidiyor,bunu engellemek adına forumda bulunan bios vb. eklentileri indirebilmek için,her üyenin en az 5 dosya (bios vb.çalışır dosyalar) ekleme kriteri getirdik.5 dosya (bios vb.) yüklemeyen üyeler forumdaki eklentileri göremeyecek ve indiremeyecektir ! Kolay gelsin
Herkese hayırlı işler, bol kazançlar.
1997 yılında sektöre internet cafe ile başladım.
2008 yılında teknik servis hizmetlerine dönüş yaparak nasibimizi kazanmaya çalışıyoruz.
Asus bios aratırken foruma denk geldim. Yıllardır aynı üyelik ismi ile birçok forum da elimizden geldiğince destek vermişimdir.
Notebook tamir konusunda elimizden geleni, bildiğimizi paylaşmayı siz değerli esnaf arkadaşlarımla paylaşmaya hazırım.
Tamer ustam 5 bios kuralına şu kuralı da ekleseniz nasıl olur ? mevcut bios listesi bir txt listesi olsa liste de olanı değil de olmayanları upload etsek ? naçizane fikrimi belirmek istedim kusura bakmayın. Saygılarımla.